اثرات آب و هوا بر قارچ های تولیدکننده آفلاتوکسین و آلودگی آفلاتوکسین

0تومان

اثرات آب و هوا بر قارچ های تولیدکننده آفلاتوکسین و آلودگی آفلاتوکسین

توضیحات

اثرات آب و هوا بر قارچ های تولیدکننده آفلاتوکسین و آلودگی آفلاتوکسین

آفلاتوکسین ها میکوتوکسین های توانایی هستتد که باعث آسیب به دستگاه عصبی و رشد، سرطان و مرگ می شوند. در نتیجه مقررات وضع شده برای کاهش تماس انسان با این عوامل، آلودگی میوه ها با این مواد می تواند خسارات اقتصادی هنگفتی برای تولیدکنندگان، دلالان و فراوری کنندگان میوه های در معرض آسیب به همراه داشته باشد. آلودگی آفلاتوکسین زمانی روی می دهد که تغییرات در شرایط آب و هوایی بر گستره آلودگی اثر می گذارد. آب و هوا بخشی با اثر مستقیم بر قارچ های مولد بر آلودگی اثر می گذارد. با تغییر آب و هوا، جمعیت پیچیده قارچ های مولد نیز تغییر می یابد. این شامل تغییرات در کیفیت مولدهای آفلاتوکسین در محیط و تغییرات در ساختار جمعیت قارچ ها می باشد. تغییرات آب و هوایی در اثر رشد محصول و تاثیرگذاری بر حشراتی که زخم هایی را ایجاد کرده و منجر به رشد عوامل مولد آفلاتوکسین می شوند به آلودگی میزبان می انجامد. آلودگی آفلاتوکسین در آب و هوای گرم و مرطوب و بیابان های داغ شایع است. در نواحی حاره، آلودگی در مدت خشکسالی می تواند شدید باشد. فرایند آلودگی معمولا به دو فاز تقسیم می شود که اولین فاز مربوط به تولید محصول و فاز دوم پس از رسیدن محصول می باشد. دما و باران بر فازها اثرات متفاوتی می گذارند و شرایط گرم فاز اول و شرایط مرطوب مناسب فاز دوم است. آلودگی با آب و هوا از نظر زمانی و فضایی تاثیر می گذارد. تحلیل های رگرسیون و ژئواستاتیک اثرات آب و هوا بر آلودگی را نشان داده اند. در فرایند، شرایط محیطی بیشترین اثر را بر آلودگی دارد. به همین صورت، تحلیل های رگرسیون چندگانه امکان رتبه بندی متغیرهای زیست محیطی بر اساس اثر نسبی بر آلودگی را فراهم می کند. شناخت اثر آب و هوا می تواند امکان بهبود رویه های مدیریتی، تخصیص بهتر تلاش های پایشی و تنظیم اقدامات ارگونومیک در پیش بینی تغییرات آب و هوایی را به همراه دارد.

 

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اثرات آب و هوا بر قارچ های تولیدکننده آفلاتوکسین و آلودگی آفلاتوکسین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *