جزوه فیزیولوژی پس از برداشت

0تومان

جزوه فیزیولوژی پس از برداشت

با توجه به جزوه فیزیولوژی پس از برداشت، ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی ﭘﺲ از ﺑﺮداﺷﺖ ﺷﺎﺧﻪ ای از ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی ﮔﯿﺎﻫﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ را در ﺑﺎﻓﺖ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﯾﺎ ﺟﺪا ﺷﺪن از ﮔﯿﺎه ﻣﺎدری و در ﭘﯽ ﺗﻮزﯾﻊ، ﻧﮕﻬﺪاری ﺗﺎ ﻫﻨﮕﺎم ﻣﺼﺮف ﺑﺮﺳﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد اﯾﻦ داﻧﺶ ﺑﺎ ﮔﯿﺎه و ﻧﯿﺰ اﻧﺪاﻣﻬﺎی ﮔﯿﺎﻫﯽ ﻣﺜـﻞ داﻧﻪ ﻫﺎ، ﻣﯿﻮه ﻫﺎ، ﺳﺒﺰﯾﻬﺎ، ﮔﻠﻬﺎی ﺑﺮﯾﺪه، ﻗﻠﻤﻪ، ﻧﻬﺎل و ﻗﺎرﭼﻬﺎی ﺧﻮراﮐﯽ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ…

توضیحات

جزوه فیزیولوژی پس از برداشت

با توجه به جزوه فیزیولوژی پس از برداشت، ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی ﭘﺲ از ﺑﺮداﺷﺖ ﺷﺎﺧﻪ ای از ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی ﮔﯿﺎﻫﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ را در ﺑﺎﻓﺖ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﯾﺎ ﺟﺪا ﺷﺪن از ﮔﯿﺎه ﻣﺎدری و در ﭘﯽ ﺗﻮزﯾﻊ، ﻧﮕﻬﺪاری ﺗﺎ ﻫﻨﮕﺎم ﻣﺼﺮف ﺑﺮﺳﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد اﯾﻦ داﻧﺶ ﺑﺎ ﮔﯿﺎه و ﻧﯿﺰ اﻧﺪاﻣﻬﺎی ﮔﯿﺎﻫﯽ ﻣﺜـﻞ داﻧﻪ ﻫﺎ، ﻣﯿﻮه ﻫﺎ، ﺳﺒﺰﯾﻬﺎ، ﮔﻠﻬﺎی ﺑﺮﯾﺪه، ﻗﻠﻤﻪ، ﻧﻬﺎل و ﻗﺎرﭼﻬﺎی ﺧﻮراﮐﯽ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ اﻟﺒﺘﻪ در اﯾﻦ ﺑﯿﻦ ﻣﯿ ﻮه ﻫـﺎ و ﺳﺒﺰﯾﻬﺎی ﺗﺎزه اﻫﻤﯿﺖ ﺑﺎﻻﺗﺮی دارﻧﺪ از ﺳﺎل1970-1994 ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺳﺒﺰی و ﻣﯿـﻮه50 اﻓـﺰاﯾﺶ داﺷـﺘﻪ اﺳـﺖ ﻧﻘـﺶ ﻋﻤﺪه ﺳﺒﺰﯾﻬﺎ و ﻣﯿﻮه ﻫﺎ در ﺗﺎﻣﯿﻦ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﻫﺎ و ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ در ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﻧﻘﺲ اﺳﺎﺳﯽ دارد در ﺻﻮرﺗﯽ ﮐـﻪ ﻣﯿﻮه و ﺳﺒﺰی در ﺗﺎﻣﯿﻦ اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫ ﺎ ﻧﻘﺶ ﭘﺮ رﻧﮕﯽ ﻧﺪارﻧﺪ. ﻋﻼوه ﺑﺮ ﺗﺎﻣﯿﻦ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﻫﺎ و اﻣـﻼح دارای ﺗﺮﮐﯿﺒـﺎت دﯾﮕﺮی ﺑﻪ ﻧﺎم ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺛﺎﻧﻮﯾﻪ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻧﻘﺶ آﻧﻬﺎ اﯾﺠﺎد ﺗﻨﻮع در رژﯾﻢ ﻏﺬاﯾﯽ اﺳﺖ.

مشخصات جزوه فیزیولوژی پس از برداشت

نویسنده: دکتر ارشادی

نوع فایل: PDF

تعداد صفحات: 45

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جزوه فیزیولوژی پس از برداشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *